1 ICU

1 ICU
1 Hati 1 Fikiran 1 Tindakan.

Piagam Pelanggan

Piagam Pelanggan
Janji ICU JPM.

Direktori Pegawai

Direktori Pegawai
Maklumat Pegawai.

Tender / Sebutharga

Tender / Sebutharga
Muat Turun Borang.

MAJLIS RAMAH MESRA YB MENTERI KEMAJUAN LUAR BANDAR DAN WILAYAH BERSAMA PENGERUSI JKKKP NEGERI PULAU PINANG PADA 15 OGOS 2015

PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP

 

Majlis Ramah Mesra YB Dato’ Sri Ismail Sabri bin Yaakob, Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW) bersama Pengerusi JKKKP Negeri Pulau Pinang dan Agensi KKLW telah diadakan pada 15 Ogos 2015 bertempat di Hotel Eastin, Bayan Lepas, Pulau Pinang. Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Pulau Pinang (PPPPP) dengan kerjasama KKLW telah di beri tanggungjawab untuk menganjurkan program ini. Majlis ini telah dihadiri oleh seramai 400 orang yang terdiri dari Pengerusi JKKKP di seluruh Negeri Pulau Pinang. Objektif majlis ini diadakan adalah untuk melahirkan JKKKP berinformasi dan berpengetahuan mengenai isu dan inisiatif semasa kerajaan supaya ianya dapat di sampaikan kepada masyarakat setempat. Selain itu, majlis ini juga dapat meningkatkan keupayaan JKKKP untuk menggerakkan transformasi kampung yang maju, menarik dan menguntungkan.

 

Sumber : Seksyen Pembangunan Masyarakat & Institusi

Tarikh Kemaskini : 15 Ogos 2015

Majlis Ramah Mesra YB Dato’ Sri Ismail Sabri bin Yaakob, Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW) bersama Pengerusi JKKKP Negeri Pulau Pinang dan Agensi KKLW telah diadakan pada 15 Ogos 2015 bertempat di Hotel Eastin, Bayan Lepas, Pulau Pinang. Pejabat Pembangunan Persekutuan NegeriPulau Pinang (PPPPP) dengan kerjasama KKLW telah di beri tanggungjawab untuk menganjurkan program ini. Majlis ini telah dihadiri oleh seramai 400 orang yang terdiri dari Pengerusi JKKKP di seluruh Negeri Pulau Pinang. Objektif majlis ini diadakan adalah untuk melahirkan JKKKP berinformasi dan berpengetahuan mengenai isu dan inisiatif semasa kerajaan supaya ianya dapat di sampaikan kepada masyarakat setempat. Selain itu, majlis ini juga dapat meningkatkan keupayaan JKKKP untuk menggerakkan transformasi kampung yang maju, menarik dan menguntungkan.