1 ICU

1 ICU
1 Hati 1 Fikiran 1 Tindakan.

Piagam Pelanggan

Piagam Pelanggan
Janji ICU JPM.

Direktori Pegawai

Direktori Pegawai
Maklumat Pegawai.

Tender / Sebutharga

Tender / Sebutharga
Muat Turun Borang.

LAWATAN KERJA YBHG. DATO' AHMAD ZAKI ANSORE MOHD YUSOF, KETUA PENGARAH ICU JPM KE PROJEK LANDASAN BERKEMBAR ELEKTRIK DI ANTARA IPOH KE PADANG BESAR (JAJARAN PULAU PINANG) PADA 4 JUN 2015

PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP PPPPP

 

Pada 4 Jun 2015, YBhg. Dato' Ahmad Zaki Ansore Mohd Yusof, Ketua Pengarah Unit Penyelarasan Pelaksanaan, Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) telah mengadakan lawatan ke projek Landasan Berkembar Elektrik diantara Ipoh Ke Padang Besar (Jajaran Pulau Pinang). Turut serta dalam lawatan ini adalah YBrs. Tuan Syed Shaari Syed Abdullah, Pegawai Kemajuan Negeri Pulau Pinang, Tuan Haji Saringat bin Haji Hassan, Pengurus Besar PERDA , Tuan Haji Mohd Noor bin Rejab, Pengarah Unit Penyelarasan Penyertaan Bumiputra, Pegawai-Pegawai ICU JPM, Pegawai-Pegawai Pejabat Pembangunan Persekutuan Pulau Pinang serta Pegawai-Pegawai dari KTMB. Dalam sesi lawatan ini, YBhg. Dato’ Ketua Pengarah ICU JPM, telah menaiki keretapi dari Stesen Keretapi Nibong Tebal ke Stesen Keretapi Bukit Mertajam dan telah diberi taklimat mengenai maklumat terkini pelaksanaan projek dan isu-isu pelaksanaan projek.

 

Sumber : Seksyen Pemantauan & Penilaian

Tarikh Kemaskini : 8 Jun 2015

Pada 4 Jun 2015, YBhg. Dato' Ahmad Zaki Ansore Mohd Yusof, Ketua Pengarah Unit Penyelarasan Pelaksanaan, Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) telah mengadakan lawatan ke projek Landasan Berkembar Elektrik Diantara Ipoh Padang Besar (Jajaran Pulau Pinang). Turut serta dalam lawatan ini adalah YBrs. Tuan Syed Shaari Syed Abdullah, Pegawai Kemajuan Negeri Pulau Pinang, Tuan Haji Saringat bin Haji Hassan, Pengurus Besar PERDA , Tuan Haji Mohd Noor bin Rejab, Pengarah Unit Penyelarasan Penyertaan Bumiputra, Pegawai-Pegawai ICU JPM, Pegawai-Pegawai Pejabat Pembangunan Persekutuan Pulau Pinang serta Pegawai-Pegawai dari KTMB. Dalam sesi lawatan bermula ini, YBhg. Dato’ Ketua Pengarah ICU JPM, telah menaiki keretapi dari Stesen Keretapi Nibong Tebal ke Stesen Keretapi Bukit Mertajam dan telah diberi taklimat mengenai maklumat terkini pelaksanaan projek dan isu-isu pelaksanaan projek.