1 ICU

1 ICU
1 Hati 1 Fikiran 1 Tindakan.

Piagam Pelanggan

Piagam Pelanggan
Janji ICU JPM.

Direktori Pegawai

Direktori Pegawai
Maklumat Pegawai.

Tender / Sebutharga

Tender / Sebutharga
Muat Turun Borang.

PROGRAM SEMARAK KEMERDEKAAN 2012 PADA 28 JULAI 2012

Buka Puasa Hotel E n O Buka Puasa Hotel E n O Buka Puasa Hotel E n O Buka Puasa Hotel E n O Buka Puasa Hotel E n O Buka Puasa Hotel E n O Buka Puasa Hotel E n O Buka Puasa Hotel E n O Buka Puasa Hotel E n O Buka Puasa Hotel E n O

 

Pada 28 Julai 2012, Satu Program Semarak Kemerdekaan 2012 telah diadakan di Hotel Eastern and Oriental (E&O), Pulau Pinang. Program ini telah disertai oleh semua warga PPPPP dan juga Keluarga. Program ini bermula pada pukul 4.30 petang dan ianya dimulai dengan pertandingan melukis oleh anak-anak warga PPPPP. Selesai acara pertandingan melukis, program ini diteruskan dengan persembahan koir oleh kumpulan koir PPPPP dan disusuli pula dengan ucapan aluan YBhg. Datuk Nik Ali Bin Mat Yunus, Pegawai kemajuan Negeri Pulau Pinang. Seterusnya program ini turut dimeriahkan dengan acara deklamasi puisi oleh Semua Ketua Penolong Pengarah (Ketua Seksyen), Timbalan Pegawai kemajuan Negeri dan juga Pegawai Kemajuan Negeri sendiri. Pada Penghujung Program Semarak Kemerdekaan ini, Satu Majlis Perpisah telah diadakan bagi meraikan pertukaran Puan Marziana Bt Mahadzir yang akan bertukar keluar ke PPP Kedah dan Mohamad Farhan Bin Sahul Hamid yang akan bertukar keluar ke SUK Pulau Pinang. Program berakhir dengan majlis berbuka puasa warga PPPPP bersama keluarga.

 

Sumber : Seksyen Khidmat Pengurusan

Tarikh Kemaskini : 31 julai 2012

Pada 28 Julai 2012, Satu Program Semarak Kemerdekaan 2012 telah diadakan di Hotel East and Oriental (E&O), Pulau Pinang. Program ini telah disertai oleh semua warga PPPPP dan juga Keluarga. Program ini bermula pada pukul 4.30 petang dan ianya dimulai dengan pertandingan melukis oleh anak-anak warga PPPPP. Selesai acara pertandingan melukis, program ini diteruskan dengan persembahan koir oleh kumpulan koir PPPPP dan disusuli pula dengan ucapan aluan YBhg. Datuk Nik Ali Bin Mat Yunus, Pegawai kemajuan Negeri Pulau Pinang. Seterusnya program ini turut dimeriahkan dengan acara deklamasi puisi oleh Semua Ketua Penolong Pengarah (Ketua Seksyen), Timbalan Pegawai kemajuan Negeri dan juga Pegawai Kemajuan Negeri sendiri. Pada Penghujung Program Semarak Kemerdekaan ini, Satu Majlis Perpisah telah diadakan bagi meraikan pertukaran Puan Marziana Bt Mahadzir yang akan bertukar keluar ke PPP Kedah dan Mohamad Farhan Bin Sahul Hamid yang akan bertukar keluar ke SUK Pulau Pinang. Program berakhir dengan majlis berbuka puasa warga PPPPP bersama keluarga.