1 ICU

1 ICU
1 Hati 1 Fikiran 1 Tindakan.

Piagam Pelanggan

Piagam Pelanggan
Janji ICU JPM.

Direktori Pegawai

Direktori Pegawai
Maklumat Pegawai.

Tender / Sebutharga

Tender / Sebutharga
Muat Turun Borang.

MAJLIS SUMBANGAN RAMADHAN QARYAH SURAU DAN MASJID PARLIMEN TASEK GELUGOR PADA 13 JULAI 2012

Sumbangan Ramadhan Sumbangan Ramadhan Sumbangan Ramadhan Sumbangan Ramadhan Sumbangan Ramadhan Sumbangan Ramadhan Sumbangan Ramadhan Sumbangan Ramadhan Sumbangan Ramadhan Sumbangan Ramadhan

 

Pada 13 Julai 2012, satu Majlis Sumbangan Ramadhan Bagi Qaryah Surau dan Masjid Kawasan Parlimen Tasek Gelugor telah Diadakan Di Masjid Teluk Air Tawar, Butterworth, Pulau Pinang. Majlis ini telah disempurnakan oleh YB Tan Sri Nor Mohamed bin Yakcop, Ahli Parlimen Tasek Gelugor, YB Hajah Dato' Jahara Binti Hamid, Adun Telok Air Tawar, YB Muhamad Farid Bin Saad, Adun Pulau Betong, YBhg. Datuk Nik Ali Bin Mat Yunus, Pegawai Kemajuan Negeri Pulau Pinang dan juga Ahli-ahli Qaryah Masjid dan Surau Parlimen Tasek Gelugor. Dalam Majlis ini Kira-kira Sebanyak 200 orang ahli qaryah masjid dan surau sekitar kawasan parlimen Tasek Gelugor telah menerima sumbangan sebagai persediaan awal bagi menyambut ketibaan bulan Ramadhan yang bakal tiba.

 

Sumber : Seksyen Pembangunan Masyarakat & Institusi

Tarikh Kemaskini : 18 julai 2012

Pada 13 Julai 2012, satu Majlis Sumbangan Ramadhan Bagi Qaryah Surau dan Masjid Kawasan Parlimen Tasek Gelugor telah Diadakan Di Masjid Teluk Air Tawar, Butterworth, Pulau Pinang. Majlis ini telah disempurnakan oleh YB Tan Sri Nor Mohamed bin Yakcop, Ahli Parlimen Tasek Gelugor, YB hajah Dato' Jahara Binti Hamid, Adun Telok Air Tawar, YB Muhamad Farid Bin Saad, Adun Pulau Betong, YBhg. Datuk Nik Ali Bin Mat Yunus, Pegawai Kemajuan Negeri Pulau Pinang dan juga Ahli-ahli Qaryah Masjid dan Surau Parlimen Tasek Gelugor. Dalam Majlis ini Kira-kira Sebanyak 200 orang ahli qaryah masjid dan surau sekitar kawasan parlimen Tasek Gelugor telah menerima sumbangan sebagai persediaan awal bagi menyambut ketibaan bulan Ramadhan yang bakal tiba.