1 ICU

1 ICU
1 Hati 1 Fikiran 1 Tindakan.

Piagam Pelanggan

Piagam Pelanggan
Janji ICU JPM.

Direktori Pegawai

Direktori Pegawai
Maklumat Pegawai.

Tender / Sebutharga

Tender / Sebutharga
Muat Turun Borang.

KENDURI RAKYAT 1MALAYSIA & PERHIMPUNAN ANAK-ANAK KELANTAN NEGERI PULAU PINANG PADA 20 APRIL 2012

Kenduri Rakyat Kenduri Rakyat Kenduri Rakyat Kenduri Rakyat Kenduri Rakyat Kenduri Rakyat Kenduri Rakyat Kenduri Rakyat Kenduri Rakyat Kenduri Rakyat

 

Pada 20 April 2012, satu Majlis Kenduri Rakyat 1Malaysia & Perhimpunan Anak-Anak Kelantan Di Negeri Pulau Pinang telah di adakan di Tapak Pesta Konvokesyen, Universiti Sains Malaysia (USM) Pulau Pinang. Program ini diadakan bertujuan untuk mengumpul serta mengeratkan hubungan diantara anak-anak kelahiran Negeri Kelantan Darul Naim yang bekerja serta melanjutkan pelajaran di Negeri Pulau Pinang. Majlis ini telah disempurnakan oleh YB Dato’ Sri Mustapa Mohamed, Menteri Perdagangan Antarabangsa Dan Industri. Majlis ini turut dihadir oleh YBhg Datuk Hj. Shukry bin Mohd Salleh, Ketua Pengarah Unit Penyelarasan Pelaksanaan, Jabatan Perdana Menteri dan YBhg Dato’ Makhtar bin Mustapha, Pengarah Jabatan Pembangunan Persekutuan Negeri Kelantan. Tarian tradisional Negeri Kelantan dan dikir barat yang sinonim dengan budaya Negeri Kelantan telah dipersembahkan sepanjang majlis bagi memeriahkan suasana.

 

Sumber : Seksyen Pembangunan Masyarakat & Institusi

Tarikh Kemaskini : 27 April 2012

Pada 22 April 2012, satu Majlis Kenduri Rakyat 1Malaysia & Perhimpunan Anak-Anak Kelantan Di Negeri Pulau Pinang telah di adakan di Tapak Pesta Konvokesyen, Universiti Sains Malaysia (USM) Pulau Pinang. Program ini diadakan bertujuan untuk mengumpul serta mengeratkan hubungan diantara anak-anak kelahiran Negeri Kelantan Darul Naim yang bekerja serta melanjutkan pelajaran di Negeri Pulau Pinang. Majlis ini telah disempurnakan oleh YB Dato’ Sri Mustapa Mohamed, Menteri Perdagangan Antarabangsa Dan Industri. Majlis ini turut dihadir oleh YBhg Datuk Hj. Shukry bin Mohd Salleh, Ketua Pengarah Unit Penyelarasan Pelaksanaan, Jabatan Perdana Menteri dan YBhg Dato’ Makhtar bin Mustapha, Pengarah Jabatan Pembangunan Persekutuan Negeri Kelantan. Tarian tradisional Negeri Kelantan dan dikir barat yang sinonim dengan budaya Negeri Kelantan telah dipersembahkan sepanjang majlis bagi memeriahkan suasana.