1 ICU

1 ICU
1 Hati 1 Fikiran 1 Tindakan.

Piagam Pelanggan

Piagam Pelanggan
Janji ICU JPM.

Direktori Pegawai

Direktori Pegawai
Maklumat Pegawai.

Tender / Sebutharga

Tender / Sebutharga
Muat Turun Borang.

LAWATAN KERJA KETUA PENGARAH ICU JPM KE NEGERI PULAU PINANG PADA 14-16 APRIL 2012

Lawatan KP Ke PPPPP Lawatan KP Ke PPPPP Lawatan KP Ke PPPPP Lawatan KP Ke PPPPP Lawatan KP Ke PPPPP Lawatan KP Ke PPPPP Lawatan KP Ke PPPPP Lawatan KP Ke PPPPP Lawatan KP Ke PPPPP Lawatan KP Ke PPPPP

 

Pada 14 April 2012, YBhg. Datuk Hj. Shukry Mohd. Salleh, Ketua Pengarah Unit Penyelarasan Pelaksanaan, Jabatan Perdaana Menteri (ICU JPM) telah mengadakan satu lawatan kerja ke Negeri Pulau Pinang. Lawatan kerja ini turut disertai oleh YBhg. Dato' Ahmad Zaki Ansore Mohd Yusof, Timbalan Ketua Pengarah ICU JPM, YBhg. Datuk Nik Ali Bin Mat Yunus, Pegawai Kemajuan Negeri Pulau Pinang, Pegawai kanan ICU JPM dan Pegawai-pegawai kanan Pejabat Pembangunan Persekutuan Pulau Pinang (PPPPP). Dalam lawatan kerja selama tiga (3) hari di negeri Pulau Pinang ini, YBhg. Datuk Hj. Shukry Mohd. Salleh sempat melawat ke beberapa projek-projek kerajaan persekutuan seperti Projek Infrastruktur Awam/Asas (PIA/PIAS), Projek Touching Point YAB PM dan TPM dan juga Projek Mega, Projek Rancangan Malaysia Lima Tahun (RMLT). Antara projek-projek yang dilawati adalah seperti berikut:

 

  1. Gerai Kampung Melayu, Ayer Itam

 

  2. Masjid Kelawei, Georgetown

 

  3. Jambatan Kedua Pulau Pinang

 

  4. Jeti Nelayan Pulau Aman

 

  5. Masjid Abdullah Fahim, Kepala Batas

 

  6. Masjid Kota Aur, Kepala Batas

 

Sumber : Seksyen Projek Khas

Tarikh Kemaskini : 16 April 2012

Pada 14 April 2012, YBhg. Datuk Hj. Shukry Mohd. Salleh, Ketua Pengarah Unit Penyelarasan Pelaksanaan, Jabatan Perdaana Menteri (ICU JPM) telah mengadakan satu lawatan kerja ke Negeri Pulau Pinang. Lawatan kerja ini turut disertai oleh YBhg. Dato' Ahmad Zaki Ansore Mohd Yusof, Timbalan Ketua Pengarah ICU JPM, YBhg. Datuk Nik Ali Bin Mat Yunus, Pegawai Kemajuan Negeri Pulau Pinang, Pegawai kanan ICU JPM dan Pegawai-pegawai kanan Pejabat Pembangunan Persekutuan Pulau Pinang (PPPPP). Dalam lawatan kerja selama tiga (3) hari di negeri Pulau Pinang ini, YBhg. Datuk Hj. Shukry Mohd. Salleh sempat melawat ke beberapa projek-projek kerajaan persekutuan seperti Projek Infrastruktur Awam/Asas (PIA/PIAS), Projek Touching Point YAB PM dan TPM dan juga Projek Mega, Projek Rancangan Malaysia Lima Tahun (RMLT).