1 ICU

1 ICU
1 Hati 1 Fikiran 1 Tindakan.

Piagam Pelanggan

Piagam Pelanggan
Janji ICU JPM.

Direktori Pegawai

Direktori Pegawai
Maklumat Pegawai.

Tender / Sebutharga

Tender / Sebutharga
Muat Turun Borang.

PROGRAM TURUN PADANG DAN TINJAUAN MESRA YAB TPM KE PULAU PINANG PADA 17 SEPTEMBER 2011

Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang Program Turun Padang YAB TPM Ke Pulau Pinang

 

Pada 17 september 2011, YAB Tan Sri Dato' Haji Muhyiddin Bin Haji Mohd Yassin telah mengadakan satu Program Turun Padang dan Tinjauan Mesra ke beberapa lokasi di sekitar daerah Seberang Perai Utara (SPU), Seberang Perai Tengah (SPT) dan Seberang Perai Selatan (SPS). Pada pukul 8.30 pagi, YAB TPM telah tiba di lapangan terbang TUDM Butterworth. Ketibaan beliau telah disambut oleh Pemimpin-pemimpin politik dan juga Ketua jabatan persekutuan. Selepas itu, beliau bersama rombongannya telah bertolak ke Pasar Awam Tasek Gelugor dengan menaiki bas dan setibanya disana, beliau terus mengadakan lawatan ke setiap gerai-gerai jualan, bersarapan pagi bersama rakyat dan mengadakan tinjauan mesra ke setiap kedai di sekitar Pasar Awam Tasek Gelugor.

 

Selepas itu, kira-kira pukul 10.30 pagi, beliau bersama rombongannya bertolak ke Universiti Teknologi MARA, Permatang Pauh, Pulau Pinang bagi menyertai Majlis Bersama Guru-guru KAFA Pulau Pinang. Selepas itu, YAB TPM meneruskan Program Turun Padang Beliau dengan menghadiri Majlis Kenduri Rakyat Di Sungai Acheh Nibong Tebal. Pada majlis ini juga, YAB TPM telah mengadakan perjumpaan dengan wakil-wakil nelayan sekitar daerah SPS bagi membincangkan beberapa masalah yang dihadapi oleh para nelayan. YAB TPM turut sempat menunaikan solat Zohor di Masjid Sungai Acheh.

 

Bagi melengkapkan Program Turun Padang dan Tinjauan Mesra ke Pulau Pinang, YAB TPM turut mengadakan lawatan ke tapak penempatan mangsa banjir di Kampung Manggis, Bukit Mertajam. Ketibaan Beliau di sambut oleh Pemimpin Tempatan dan Penduduk Setempat. Di akhir lawatan beliau, YAB TPM telah menyempurnakan Majlis Perletakan Batu Asas Bangunan Baru Sekolah Jenis Kebangsaan Ladang Batu Kawan Di Batu Kawan. Pada Majlis ini, beliau telah disambut oleh para penduduk setempat yang terdiri daripada kaum india. YAB TPM bertolak pulang ke Kuala Lumpur pada pukul 7.30 Malam.

 

Sumber : Seksyen Urusetia

Tarikh Kemaskini : 19 September 2011

Pada 17 september 2011, YAB Tan Sri Dato' Haji Muhyiddin Bin Haji Mohd Yassin telah mengadakan satu Program Turun Padang dan Tinjauan Mesra ke beberapa lokasi di sekitar daerah Seberang Perai Utara (SPU), Seberang Perai Tengah (SPT) dan Seberang Perai Selatan (SPS). Pada pukul 8.30 pagi, YAB TPM telah tiba di lapangan terbang TUDM Butterworth. Ketibaan beliau telah disambut oleh Pemimpin-pemimpin politik dan juga Ketua jabatan persekutuan. Selepas itu, beliau bersama rombongannya telah bertolak ke Pasar Awam Tasek Gelugor dengan menaiki bas dan setibanya disana, beliau terus mengadakan lawatan ke setiap gerai-gerai jualan, bersarapan pagi bersama rakyat dan mengadakan tinjauan mesra ke setiap kedai di sekitar Pasar Awam Tasek Gelugor. Selepas itu, kira-kira pukul 10.30 pagi, beliau bersama rombongannya bertolak ke Universiti Teknologi MARA, Permatang Pauh, Pulau Pinang bagi menyertai Majlis Bersama Guru-guru KAFA Pulau Pinang. Selepas itu, YAB TPM meneruskan Program Turun Padang Beliau dengan menghadiri Majlis Kenduri Rakyat Di Sungai Acheh Nibong Tebal. Pada majlis ini juga, YAB TPM telah mengadakan perjumpaan dengan wakil-wakil nelayan sekitar daerah SPS bagi membincangkan beberapa masalah yang dihadapi oleh para nelayan. YAB TPM turut sempat menunaikan solat Zohor di Masjid Sungai Acheh.